Bezoekers moeten hun e-mailadres invullen bij het achterlaten van een reactie. Dit e-mailadres is alleen voor mij, Curvy, als beheerder zichtbaar. Andere bezoekers van deze website krijgen dit dus niet te zien.

Reactie plaatsen

Reacties

Theo van iersel
een maand geleden

Hoop nog steeds dat het een keer lukt om af te spreken, nog steeds prikkelt Curvy me op een of andere manier, dus eigenlijk moet het een keer gebeuren.

Peter jansen
3 maanden geleden

Mooie dikke duim voor je

Drivingthumb
3 maanden geleden

Zojuist een geweldige duimendate met Curvy gehad. Ze haalde me met de auto van het station en we hebben een stukje in de omgeving gereden. Zij rijdt met haar mooie duim op het stuur, wat ik goddelijk vind.
Daarna kreeg ik uitgebreid de mogelijkheid haar prachtige duimen op het stuur te fotograferen.
Ze is zo'n lieve vrouw. Heel gezellig gekletst.
Het was voor haar ook nieuw om een date als deze te doen. Maar het klikte enorm en we hebben het heel gezellig gehad. Ze is echt zo lief met mijn duimen fantasie.
Absoluut een aanrader. Zelden zo'n lieve vrouw ontmoet. Er gaat absoluut een vervolg komen😊

hans v tilburg
3 maanden geleden

Na het lezen van de recentie,s ben ik zeer benieuwd na uw.
Ben zelf een gewone man..niets meer of minder.
Die het fijn vind om een leuke dame cq vrouw te mogen ontmoeten.
Als ik de recencies lees klopt dat helemaal.
Woon zelf in oosterhout.
Ben vrijgezel ,heb 2 huiskatten..

Dus binnenkort maar eens een date proberen te maken.

Uw ben echt een vrouw( ga op de recentie,s af).die het fijn vind en niet als robot handeld..

Hartelijke groeten en wie weet tot snel

Adrie
4 maanden geleden

Gistermiddag mijn tweede date gehad met Curvy. Sinds kort heeft ze de mogelijkheid om haar bij je thuis uit te nodigen, dus daar heb ik deze keer voor gekozen. Bij aankomst zag ik haar zeer discreet aan komen lopen over de galerij.
Ik heb zelf geen jacuzzi op mijn balkon staan😄, dus deze keer vooraf lekker gedoucht alvorens we op mijn bed terecht kwamen. Het was net als de vorige keer een bijzonder fijne ontmoeting, een fijne lieve dame die weet om te gaan met gevoelens en beleving en ook geïnteresseerd is in de mens.
Net als na mijn vorige keer kan ik Curvy van harte aanbevelen bij alle twijfelaars.

Sander
4 maanden geleden

Vandaag heb ik curvy voor het eerst ontmoet. Wat is zij een gezellige en lieve vrouw. Ik heb onzettend van haar en haar lijf genoten. Ik kon er geen genoeg van krijgen. Voor mij is wel duidelijk dat er een gevolg van gaat komen. Bedankt voor de gezellige morgen. 💋

Raymond
4 maanden geleden

Naar mijn mening hebben we een fijne date gehad.

Trueman
4 maanden geleden

Mijn allereerste paydate na lang wikken en wegen. Des te fijner dat Curvy het voortouw nam. Even was ik onwennig, maar toen stonden we te zoenen en streelde ik haar zachte borsten en heerlijke kont. Heerlijk lag ze bovenop me. En toen ze eenmaal begon met mijn lul te spelen bleek wat voor een vakkundige dame dit is. Zonder problemen liet ze me komen toen ik daarom vroeg. Na een werkelijk fantastische pijpbeurt. Pijpen, met fantastisch uitzicht op haar borsten die zachtjes tegen mijn ballen streelde. Haar ogen die me gek maakte met mijn lul in der mond. Ik kon het niet geloven. En dat gevoel toen ze hem lekker diep nam deed me smeken me klaar te laten komen. Niet alleen door deze heerlijke kwaliteiten maar ook haar geduld en ongedwongen karakter maakte dat ik me kon ontspannen en daarna heerlijk kon genieten van een eerste keer.

F.
4 maanden geleden

Super ervaring weer met deze lieve dame, wat een topper.

Fred
5 maanden geleden

De eerste keer met curvy,wat een lieve aantrekkelijke vrouw ,wat een genot om deze vrouw te mogen date ,tot snel lieverd

Een Liefhebber
5 maanden geleden

Vandaag voor de tweede keer afgesproken met deze bijzondere lieve vrouw. We hadden afgesproken op een van haar favoriete plekjes. Na eerst lekker in jacuzzi te hebben geknuffeld hebben we ons liefdesspel verder gezet in het ruime bed. Wederom heb ik intens genoten van deze bijzondere lieve vrouw. Curvy is een hele grote aanrader. En wat mij betreft gaat er zeker weer een vervolg komen 💋💋💋💋

Richard
6 maanden geleden

Een dat met Curvy is meer dan de moeite waard. Topvrouw in en buiten het bed. Het was qua temperatuur al een hete dag, de sex met Curvy maakte het nog heter. Was niet gemaakt en vol passie. Daarna lekker afkoelen in de jacuzzi en lekker gezellig gekletst.
Een date met Curvy is elke cent waard!!!

Raymond
6 maanden geleden

Een lieve dame, puur natuur. Naar mijn idee hebben we het samen fijn gehad, ik heb zo genoten dát het voor herhaling vatbaar is.

Adrie
6 maanden geleden

Vanmiddag een heerlijke date gehad met Curvy. Voor mij de eerste keer met haar, maar wat een fijne en hartelijke vrouw is zij. Direct was er een goede klik en hebben we eerst verder kennis met elkaar gemaakt in de jacuzzi. Vervolgens hebben we ons verplaatst naar het bed en gedaan waar we voor kwamen, het was een top middag in alle rust en zonder haast. Curvy is heel zeker aan te raden voor een ieder die nog twijfelt, ik twijfel niet meer en ga zeker nog eens vaker met deze lieve en mooie dame daten!

M Verkaik
6 maanden geleden

Ziet er verzorgt uit!! Niks mis mee! 👍

Nico
6 maanden geleden

Curvy heb ik een jaar geleden mogen ontmoeten. Een heerlijke dame die er genoegen in schept om je een heerlijke tijd te bezorgen. Zelf geniet ze ook met volle teugen. Ga haar zeker nog een keer ontmoeten.

Een liefhebber
6 maanden geleden

Ik heb zo intens genoten van Curvy. Ze is aardig en stelt je heel erg op je gemak. Ze is onwijs goed in wat ze doet. Ik ga op zeker nogmaals een afspraak met haar maken